9.00–12.00 Delavnica za otroke: Po možganskih vijugah

Izvajalec: Organizacijska skupina Tedna možganov
Število udeležencev: 20
Atrij ZRC, Novi trg 2, Ljubljana (samo v živo)

Delavnica za otroke se bo letos usmerila na spoznavanje strukture in delovanja možganov, natančneje na vsakega od štirih režnjev in malih možganov. Spoznali bomo njihove specifične naloge in preizkusili, kako se njihovo delovanje odraža na našem telesu. Naučili se bomo tudi, kako slabše delovanje možganov vpliva na delovanje telesa. Udeleženci bodo lahko na delavnici izrazili tudi svojo ustvarjalnost z nalogami, povezanimi s strukturo možganov.

Vse to in še več bodo otroci spoznali v krasno preživetem dopoldnevu. Vabljeni torej, da se nam pridružite na poti po možganskih vijugah, kjer bomo odkrivali delovanje tega izjemnega organa in njegove povezave z drugimi deli telesa.
Delavnice so primerne za otroke od prvega do devetega razreda osnovne šole. Na delavnice lahko učence prijavijo šole (največ 6 otrok na šolo, po 2 iz vsakega triletja).

Prijave sprejemajo na naslov: sinapsa.junior@gmail.com, zadeva: ‘Dopoldanske delavnice za otroke’ od 1. 3. 2022 do zapolnitve prostih mest. Prosimo, da v prijavi navedete tudi starost udeležencev. Predhodnih prijav se ne upošteva. O uspešnosti prijave boste obveščeni s potrditvenim sporočilom.

Torek, 15. 3. 2022

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)