SPLETNE RAZSTAVE

V galerijah lahko objavite svoje fotografije, ilustracije, umetniške eksperimente. Pošljite nam jih na  info@centereksperimentov.si, navedite kateri od spodnjih petih rubrik jo namenjate in pripišite ime, priimek, naslov slike ter kratek komentar.

 

Z druge perspektive

Kako bi bilo pogledati skozi druge oči? Skozi oči žvečilnega gumija, ki se je prilepil na petko čevlja, skozi oči morskega polža na potepu po gozdu koral, skozi oči svetlobnega žarka, ki tava po vesolju že miljarde let …

 

Naravni pojavi

Kdo ima največjo domišljijo na svetu? Kdo drug kot narava! Ni treba v eksotične kraje, da bi to opazili. Dovolj je že, če pogledamo okrog sebe.

 

Nenavadne konstrukcije

Tu je prostor, kjer lahko predstavite vaše stvaritve, ki izzivajo zakone narave: visokoleteče, čudnosedeče, hitrokotaleče, postraniviseče, … igrive in zanimive.

 

Matematika v naravi

Ali tvoje budno oko ob sprehodu tjavendan opazi, kako se narava igra z matematiko? Kje v naravi najdemo krogle, kroge, kocke, kvadrate, šestkotnike, vzorce in vzorčke … Kaj pa fraktale, sinuse, elipse, konkavne in konveksne oblike?

 

Odsev v avtu

Ugleda se v zloščeni posodi in si reče: “O, saj to je moj dvojnik! Samo da je nekam smešen in suh. Kdaj ga je ta lonec posrkal vase?”

Več iz te kategorije: « Druge dejavnosti    Obiskali so nas »

logo

Kontakt

Center eksperimentov Koper
Kidričeva ul. 17
6000 Koper

E: info@centereksperimentov.si
T: (05) 627 20 77

- VIZITKA -


Sponzorji & donatorji centra

mvzt             mss             mok             hs             arrs
(Skupno 343 obiskov, današnjih obiskov 1)